(0)

Sorte skyer

e-bok


Kim mener ikke, at der nogensinde sker noget i Ballelangsted. Men sÄ bliver kunstmaleren myrdet, og byen bliver oversvÞmmet af presse og politi. Blandt dem er politikommissÊr Banke, og ham kommer Kim i kontakt med via hans opklaringsarbejde i byen. Hun Þjner hermed chancen for at udleve sine krimidrÞmme og formÄr at gÞre sig uundvÊrlig som Bankes assistent. Men hvem er morderen? Og hvad er motivet?

Den nÊsten pensionerede politikommissÊr og den attenÄrige gymnasieelev efterforsker sagen, men morderen er endnu ikke fÊrdig, og den lille bys problemer er fÞrst lige begyndt.

Uddrag af bogen:

Han nÄede kun halvt op, fÞr endnu et slag ramte ham i baghovedet og sendte ham tilbage ned pÄ knÊ og albuer, og inden han fik mobiliseret, hvad han havde tilbage af krÊfter at gÞre godt med, mÊrkede han en krop lÊgge sig hen over sin ryg, en varm Ände puste sig i nakken og en snor stramme til om halsen. I en fortvivlet kamp for at fÄ luft tog han hÊnderne op til halsen for at frigÞre sig fra snoren, men uden stÞtte af hÊnderne mod gulvet faldt han forover og knaldede hovedet ned i olien pÄ cementgulvet. Kroppen pÄ ryggen gled ned over hovedet pÄ ham, og snoren forsvandt fra hans hals. Han var frigjort, og overlevelsesinstinktet sendte ham op pÄ fÞdderne; men olien i Þjnene blÊndede, og mens han forsÞgte at gnide den vÊk, blev han ramt af endnu et hÄrdt slag, der sendte ham tilbage ned i olien.

Om forfatteren:

Per Eidseth Hansen er fÞdt i 1938 og opvokset pÄ en fynsk gÄrd med en norsk mor, en dansk far og fem sÞskende. Han er uddannet ved landbrug i ind- og udland og har vÊret selvstÊndig landmand i 37 Är. Han bor nu i Bogense pÄ Nordfyn. SORTE SKYER er hans debutroman.