(0)

STEDBROR

e-bok


Emmas forĂŠldre er gĂ„et fra hinanden, og Emma har boet alene sammen med sin mor, sĂ„ lang tid hun kan huske. Da morens kĂŠreste, Per, sammen med sĂžnnen Hans flytter ind, betyder det, at Emmas liv ĂŠndres radikalt. Emma og Hans udvikler et tĂŠt forhold, der i hĂžj grad er belastet af Pers depression. Trods forĂŠldrenes advarsler om, at de kun skal vĂŠre venner, bliver Emma og Hans hurtigt tiltrukket af hinanden. Forholdet kompliceres af Pers depression som fĂžlge af hans kones dĂžd. Derfor holder de deres fĂžlelser for hinanden hemmelige. Hans’ og Emmas fĂžlelser forbliver en hemmelighed, indtil de mĂ„ indse, at de er nĂždsaget til at se realiteterne i Ăžjnene, selvom det fĂ„r vidtrĂŠkkende konsekvenser.

Uddrag af bogen

”Havde du en god fþdselsdag?” spurgte jeg.

Det trak opad i hans ene mundvig, og han sendte mig et skévt smil. ”Den var okay,” sagde han.

”Okay?” spurgte jeg.

Han nikkede. ”Jeg var i byen den aften.”

”Med dine venner?” Jeg havde lyst til at slĂ„ mig selv. Hvem ellers? Fremmede?

Han smilede et oprigtigt smil. ”Hvad vil du?” spurgte han.

Det havde jeg lige sagt. Med din fĂždselsdag. ”Jeg 
” Jeg gik i stĂ„.

Han sÄ pÄ mig.

Jeg trak vejret ind. ”I KĂžbenhavn fandt jeg noget, som fik mig til at tĂŠnke pĂ„ dig, fordi du havde fĂždselsdag, mens jeg var vĂŠk.” Mit ansigt fĂžltes brĂŠndende, og jeg havde mit blik rettet mod gulvet.

Han sagde ikke noget.

Blev jeg nÞdt til at se op pÄ ham? Jeg lÞftede langsomt blikket, forbi hans knyttede hÊnder og op til hans blÄ Þjne bag brilleglassene.

Sig noget, bad jeg ham indvendigt.

Om forfatteren

Isabella J. Steinicke (f. 1995) studerer engelsk og psykologi pÄ Aalborg Universitet. Hun har altid lÊst og begyndte som femtenÄrig at skrive. Tiden bliver ligeligt fordelt mellem bÞger, studier og skrivning. Interessen for menneskelige relationer i dagens Danmark inspirerede til bogen Stedbror.