(0)

Susurla kommer til verden

e-bok


Susurla SÞrensens mor er bestemt ikke begejstret, da Susurla kommer til verden. Ikke alene stÄr hun i vejen for sin unge mors drÞmme om at blive filmstjerne i Hollywood, men hun er ogsÄ fÞdt bÄde dum, grim og bange. Susurla er imidlertid selv overbevist om, at hun en dag nok skal blive smuk, klog og modig, sÄ hendes mor vil komme til at elske hende som et vaskeÊgte Þnskebarn. Heldigvis har Susurlas tre hemmelige mostre, og nÄr det hele ser allermest sort ud, kommer de hende til hjÊlp.

"Susurla kommer til verden" er en anderledes bÞrnebog, der pÄ en varm og hjertelig mÄde beskriver noget, der ligger rigtig mange bÞrn pÄ hjerte: fÞlelsen af at vÊre uÞnsket.

Den danske forfatter Bodil Randers har udgivet en lang rĂŠkke bĂžrnebĂžger, der bĂ„de er hyggelige og spĂŠndende. Samtidig takler Bodil Randers‘ bĂžger ogsĂ„ svĂŠre fĂžlelser og hĂ„rde situationer, som et barn kan komme ud for.

"En velgþrende varm fremstilling af alt for mange bþrns fþlelse af uþnskethed og udsathed af foréldre, der aldrig er blevet foréldre og heller aldrig har þnsket at blive det. – Livsbekréftende midt i elendigheden." – Politiken

"SkĂŠg og farlig. SĂ„dan en bĂžrnebog skrives ikke hver dag. Bodil Randers har gjort det igen." – Det fir Aktuelt