(0)

Täydellinen

ljudbok och e-bok


TikTok-suosikin kuuma cowboyromanssi!

Homman pitäisi hoitua helposti: pidä vain näpit irti pomon tyttärestä äläkä hankkiudu hankaluuksiin. Mutta säännöthän on tunnetusti tehty rikottaviksi...

Rhett Eaton on rodeoammattilainen ja kaikkien rakastama kultapoika. Tai ainakin oli, kunnes hänestä vuoti julkisuuteen vähemmän mairitteleva video. Niinpä Rhettin agentti panee kipakan tyttärensä vahtimaan kapinallista cowboyta, jotta kilpailusesonki saadaan loppuun ilman uusia välikohtauksia.

Rhett ei todellakaan tarvitse ketään katsomaan peräänsä. Ainakaan piukkoihin farkkuihin pukeutuvaa, seksikkäästi virnuilevaa nuorta naista. Joka näkee, millainen Rhett on oikeasti, kulissien takana.

Silverin Chestnut Springs -sarjan avaava Täydellinen maustaa kutkuttavan tarinan kielletystä rakkaudesta ripauksella nykyajan Villin lännen tunnelmaa.

Elsie Silver on kanadalainen kirjailija, jonka romanttisissa tarinoissa yhdistyvät koukuttavasti maanläheinen pikkukaupunkielämä ja kipinöivän kuumat ihmissuhteet. Ei siis ihme, että some, erityisesti TikTok, on siivittänyt hänen kirjansa kansainväliseen suosioon ja bestsellerlistoille. Itsekin romanttisen kirjallisuuden suurkuluttajaksi tunnustautuva Silver asuu Vancouverin lähistöllä miehensä, poikansa ja kolmen koiransa kanssa.