(0)

Teknisk uheld

e-bok


Da den smÄberusede antikvitetshandler og storsvindler Jarl Flint mÞder den moralsk udfordrede og purunge nordmand Anna, begynder tingene at gÄ skÊvt for ham. Inden lÊnge befinder han sig i Italien, hvor han skal tÞmme et palads for tvivlsomme antikviteter, men her er det lige sÄ svÊrt at skelne Êgte fra falsk, som det er med menneskene i KÞbenhavn.

"Teknisk uheld" er sidste del i Anders Westenholz og Norman Lindtners satiriske trilogi om svindlere og andet rakkerpak i de kĂžbenhavnske kunst- og antikvitetskredse.

Anders Westenholz (1936-2010) var en dansk psykolog og forfatter, der skrev en lang rÊkke bÞger inden for sÄ forskellige genrer som bÞrnebÞger, fantasy for voksne, faglitteratur, litteraturkritik og biografier. Anders Westenholz er bredt anerkendt som en vigtig dansk forfatter og er blevet tildelt Gyldendals Boglegat, Johannes Ewalds Legat og stÞtte fra Statens Kunstfond.

Den norske forfatter Norman Lindtner (f. 1934) har boet i Danmark siden 1956. I 1984 debuterede han som romanforfatter med romanen "Kommer straks" skrevet sammen med den danske forfatter Anders Westenholz.