(0)

Thyra Frank & Plejehjemmet Lotte - Den danske ledelseskanon, 7: Ledelse fra hjertet

e-bok


Hvad er det, der gÞr, at nogle virksomheder og organisationer klarer sig sÊrlig godt og skaber vÊkst, arbejdspladser og livskvalitet til glÊde for mange? Det er det spÞrgsmÄl, Den danske ledelseskanon forsÞger at give et svar pÄ ved at skildre 12 af de stÞrste ledelsesbedrifter i Danmark siden Anden Verdenskrig.

Denne bog handler om Thyra Frank og plejehjemmet Lotte. Det lille plejehjem pÄ Frederiksberg har dannet skole for plejehjem i hele Norden, og dets mangeÄrige forstander, MF Thyra Frank, er blevet et ikon for ledere i sÄvel det private erhvervsliv som den offentlige sektor.

”Ledelse fra hjertet”, lyder bogens undertitel, for det er, hvad Thyra Franks lederskab er. Hun lĂžfter mennesker, unge og gamle, og hun kryber ind i medarbejdernes sjĂŠl. For mange er mĂždet med Thyra Frank et livsmĂžde, men gratis er det sjĂŠldent. Hendes kĂŠrlighed er kontant, og selvom den er givende, er den ogsĂ„ krĂŠvende.

I bogen fortĂŠlles historien om hendes lederskab, om vĂŠrdierne hun har med sig, mentorerne som viste vej, og om opgĂžrene undervejs.