(0)

Tietopalat: Palatseista pilvenpiirtäjiin

ljudbok och e-bok


Jänniä rakennuksia ympäri maailman!

Millaisia ihmeellisiä rakennuksia tai rakennelmia maailmasta löytyy? Entä millainen on maailman ohuin talo? Tässä kirjassa tutuiksi tulevat monet hämmästyttävät rakennukset savupirtistä Pisan kaltevaan torniin ja Taj Mahaliin. Värikkäät kuvat auttavat ja innostavat uuden oppimisessa.

Ihmiset ovat luoneet hulppeita linnoja, jännittäviä torneja sekä hämmästyttäviä temppeleitä, kirkkoja ja luostareita. Uusi Tietopalat-sarjan kirja esittelee hienoja ja erikoisia rakennuksia maan alta ja korkealta yläilmoista. Tutuiksi tulevat niin luolastot kuin Eiffel-torni, jaonpahan maailmassa myös läpinäkyvä talo sekä lumesta rakennettu hotelli. Koululaisille suunnatuissa Tietopalat-kirjoissa on kiinnostavaa tietoa, sopivasti tekstiä ja runsas värikuvitus. Sarja tarjoaa luettavaa monenmoisista eri aiheista kaikille lukemaan opetteleville tiedonnälkäisille.

Vuokko Hurme on Tietopöllö-palkittu kirjailija ja taidekasvattaja, jonka tuotantoon kuuluvat lapsille suunnatut tietokirjat, kuvakirjat ja romaanit.

Kuvittaja, kirjoittaja ja muusikko Aapo Ravantti on kulttuurialan moniottelija. Hänen kädenjälkeään on muun muassa suosittu Tietopalat-kirja Aurinkokunnan arvoitukset.