(19)

Tilstand af terror

ljudbok


Fra bestsellerforfatterne Hillary Clinton og Louise Penny kommer en roman med uovertruffen spĂŠnding og uovertruffen insider-ekspertise.

Den canadiske krimiforfatter Louise Penny spurgte Hillary Clinton: Hvordan vil du beskrive dit vÊrste mareridt i din tid som udenrigsminister? Svaret var en terrorstat. Et land ude af kontrol, som befinder sig i en tilstand af kaos, frygt og hÄblÞshed.

Det blev startskuddet pĂ„ et samarbejde mellem en af verdens bedste krimiforfattere og en af USA’s mest markante ledere. I Tilstand af terror mĂžder vi en idealistisk, men grĂžn, udenrigsminister, som har tilsluttet sig sin rivals administration; en prĂŠsident, der er indsat efter fire Ă„r med et amerikansk lederskab, hvor USA har vĂŠret usynlig pĂ„ den internationale scene. En rĂŠkke terrorangreb ryster den globale orden, og udenrigsministeren mĂ„ samle et hold i forsĂžget pĂ„ at afslĂžre en dĂždbringende konspiration. En sammensvĂŠrgelse, der er omhyggeligt designet til at udnytte, at den amerikanske regering har mistet fĂžling og er uden magt dĂ©r, hvor magten betyder mest.

Tilstand af terror er en hĂŠsblĂŠsende thriller om internationale intriger, i en verden af diplomati og forrĂŠderi, og giver et sjĂŠldent indblik i det globale drama, der udspiller sig bag kulisserne og som kun en politisk insider vil kunne kende til.


UpplÀsare: Grete Tulinius
LĂ€ngd: