(0)

Ulvetimer

e-bok


Hvorfor er det, at vi som mennesker pludselig kan blive ramt af en uforklarlig indre uro og opleve, at verden styrter i grus? HvornÄr oplever vi, at vi mister kontrollen, bliver bange og ikke har overblik over tingene? Det kan indtrÊffe pÄ et vilkÄrligt tidspunkt og ganske uventet for alle, nÄr vi glemmer at vÊre nÊrvÊrende, i pressede Þjeblikke, nÄr vi er fuldt optaget af at jagte alting og halse afsted, eller nÄr vi blot er overladt til os selv.

Ulvetimer tegner et billede af forskellige hverdagssituationer, hvor tilvÊrelsen for en stund uventet lÞber af sporet, og udfordrer os som mennesker pÄ godt og ondt.

Uddrag af bogen

Ulvesproget ruller

– taler sit eget sprog.

Vildt.

UtĂŠmmeligt.

KompromislĂžst.

Hun stirrer forarget pÄ blomsterne.

Farverne er forkerte.

Hun ”hader roser”!

RĂžde roser.

Han fĂžler sig ramt.

SĂ„ret.

Afvist.

NervĂžs.

Bange for nĂŠste trĂŠk.

Om forfatteren

Inger Goul Andersen (f. 1959) er uddannet som lÊrer og studievejleder og arbejder som uddannelseskonsulent inden for voksen- og efteruddannelse. Hun er gift og har tre voksne bÞrn. Hun holder af at fÊrdes i naturen og vÊre aktiv sammen med familie og venner. Bruger gerne tid pÄ at rejse bÄde i Danmark og i udlandet og lader sig gerne inspirere af forskellige kulturer og indtryk. Hun debuterede i 2018 med En brÞkdel tilbage, som er en erindringsskildring.