(0)

Vandenberg

e-bok


Vandenbergs mission: at lede efter forsvundne rumfÊrger. Ikke en nem opgave selv under de bedste vilkÄr, og da de stÞder pÄ nogle af de savnede fartÞjer, mÄ de erfare, at besÊtningerne ikke lÊngere er helt menneskelige.

For Jane kompliceres situationen yderligere, da hun erfarer, at hendes forÊldre i virkeligheden er hendes kidnappere. FBI har infiltreret rumfÊrgen for at efterforske Williams potentielle indblanding i bÞrneporno og narkosalg, og deres kolleger pÄ jorden er netop faldet over hendes "forÊldres" navne.

Uddrag fra bogen:

Han var ved at forvandle sig. Forvandlingen skete ved vrede eller ved sorg, og hun vidste, at han bestemt ikke sÞrgede over noget eller nogen. Imens stod Eric og skummede af raseri, dels fordi han ikke havde kunnet stÄ imod hendes kys, men ogsÄ fordi han tidligere havde sagt til hende, at det uigenkaldeligt var slut mellem dem, og det ville han have, at hun respekterede, for ellers .

Der nÄede ikke at ske sÄ meget med hans forvandling, man kunne kun akkurat nÄ at skimte den kÊmpestore ekstramund, der var fuld af sylespidse tÊnder med en lang giftig tunge, der kom ud af hans hÞjre Þre, hvorefter han var tilbage i sit "jeg".

Om forfatteren:

Helle Bjerre er fĂždt i 1967 og opvokset i VallensbĂŠk. Hun er kontoruddannet og har bl.a. arbejdet som salgs- og personalekonsulent i vikar- og rekrutteringsbranchen samt i finansverdenen. Hun har derudover fire bĂžrn. Vandenberg er hendes debutroman.