(0)

Veninder

ljudbok


Romanen fortÊller den sjove, rÞrende, skarpe og fÞlsomme historie om familie, der er ved at falde fra hinanden, og en ung kvinde, der mÄ lÊre at overleve pÄ trods. Historien fortÊlles fra den unge Gretel Samuelsons perspektiv, og vi fÞlger hende i bevÊgelsen fra barndom til spirende kvindelighed, mens hun forsÞger at navigere i en hverdag med skilsmisse, tragedier, dÄrlige beslutninger og stÊrke relationer.

Gretels far har forladt familien, og tilbage sidder hendes kĂŠderygende mor, Fanny, og nĂŠgter at se realiteterne i Ăžjnene. Gretels tante Margot er fortabt i romantik, hendes bedstemor taler med Gud, hendes perfekte bror er ikke helt sĂ„ perfekt alligevel, og selv hendes bedste veninde Jill – blond, misundelsesvĂŠrdig og smuk – bevĂŠger sig for hurtigt ind i kvindehedens uudgrundelige verden.

Alice Hoffman (f. 1952) er en amerikansk forfatter, der har skrevet bÄde voksen-, ungdoms- og bÞrnelitteratur. Hun er mest kendt for romanen Practical Magic (pÄ dansk Praktisk Magi) fra 1995, der blev filmatiseret under samme navn i 1998. Mange af hendes vÊrker bevÊger sig inden for magisk realisme og blander romantik og relationer med magi og ironi.


UpplÀsare: Maria Garde
LĂ€ngd: