(27)

Vilkkalan Veeti

ljudbok


TÀÀltÀ tulee Veeti!

Oletko koskaan kuullut pojasta nimeltÀ Veeti Eemeli Eskelinen?

Veeti on ihana lapsi, joka pitÀÀ makaronista ja jauhelihakastikkeesta, lastenohjelmista ja kavereiden kanssa leikkimisestĂ€. Veeti asuu yhdessĂ€ Ă€itinsĂ€, isĂ€nsĂ€ ja isosiskonsa kanssa kauniissa keltaisessa talossa paikassa, jonka nimi on Vilkkala. Veeti viihtyy varsinkin naapurissa asuvan Vernan kanssa ja yhdessĂ€ he keksivĂ€t vaikka minkĂ€laisia seikkailuja ja leikkejĂ€. Valitettavasti aikuiset eivĂ€t aina pidĂ€ Veetin leikeistĂ€, eikĂ€ kaikki vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ suju ihan Veetin suunnitelmien mukaan


Vilkkalan Veeti on ensimmÀinen osa sarjassa, jossa tutustutaan Veetin elÀmÀÀn ja hauskoihin kommelluksiin lapsen arjessa. Sarjan ensimmÀisessÀ osassa kuullaan esimerkiksi valomiekoista, uusista kampauksista ja opitaan, miksi pÀivÀkodissa ei voi olla tulivuoria.

Anne Sofie Hammer on tanskalainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka ihastuttavaa Veeti-sarjaa on luonnehdittu moderniksi VaahteranmÀen Eemeliksi. Veeti on hyvin rakastettu hahmo kotimaassaan Tanskassa, ja Anne Sofie Hammer kirjoittaa hauskasti ja lapsiystÀvÀllisesti, mutta kuitenkin niin, ettÀ hÀnen tekstinsÀ ilahduttavat ihan kaiken ikÀisiÀ.


UpplÀsare: Erja Manto
LĂ€ngd: