Roselil

Serie ‱ 3 böcker

Kan du li at lÊse op af Findus og Peddersen af Sven Nordquist, Folk og rÞvere i Kardemommeby og Dyrene i Hakkebakkeskoven af ThorbjÞrn Egner, Troldepus af Robert Fisker, Elsa Beskows bÞger om alfer og feer og BÊrfolket af Lene KaaberbÞll, sÄ er det her noget for dig. God lÊse- og lyttelyst :-)

En dag er Sommerlandet dékket med sne. Det sker ellers aldrig! Årsagen er, at den gamle Fedronning er dþd. Der skal vélges en ny hurtigst muligt, for ingenting kan gro, hvis Sommerlandet ikke har en dronning.

Men hvem skal det vÊre? Nat- og skyggevÊsnerne er trÊtte af at det aldrig er nogen af deres, der bliver valgt, og snart breder mistro og had sig mellem de blomster, der lever i solskinnet og dem, der foretrÊkker mÞrke og skygge. OgsÄ insekterne bliver trukket med ind i kampen, isÊr efter at nÊsten alle dagsommerfugle lige pludselig er vÊk!

Roselil og Silke mÄ igen stÄ forrest for at redde Sommerlandet, men deres venskab bliver sat pÄ prÞve i en tid, hvor man kun kan stole pÄ sin egen slags.

Dette er andet bind i Josefine Ottesens eventyrlige fantasyserie om rosenfeen Roselil og hendes trofaste venner, der endnu engang mÄ trÊde til for at Sommerlandet igen kan blive fyldt med skÞnhed og kÊrlighed.