(0)

Lenette i Afrika

E-book


Lenette er blevet tolv ür, og en dag bliver hun tilbudt at rejse med sin nye storebror, Aksel, til Afrika for at besøge hans familie. Det bliver starten pü en eventyrlig rejse gennem det spÌndende kontinent, og undervejs für Lenette og Aksel büde besøgt Joe og Willie, der lever af at fange dyr til zoologiske haver, og de für lov at holde jul hos en familie i Kenya, som tager dem med pü en tur til en udslukt vulkan.

Lenette-bøgerne er en del af en serie smübørnsbøger, som büde kan bruges til højtlÌsning og som øvebog til dem, der er ved at lÌre at lÌse. Bøgerne er sjove og spÌndende, men indeholder ingen farlige eller foruroligende begivenheder, der kan skrÌmme de mindste. Alle bøgerne i serien kan lÌses uafhÌngigt af hinanden.

Birgit Pouplier (1925 - 2014) var en dansk forfatter og skuespiller. Hun blev uddannet skuespiller fra Det kongelige teaters elevskole og fortsatte herefter pü Odense teater og Det ny teater. Hun rejste vidt omkring, bl.a. til England, Uganda og Californien. Birgit Pouplier udgav adskillige bøger büde børnebøger, novellesamlinger, voksenbøger og opsamlinger af hendes mange kroniker, som hun skrev til blandt andet Berlingske.