(0)

Erotiske godnathistorier: 10 noveller til dig og din partner

E-book


”Siden den dag for nĂŠsten 11 Ă„r siden har vi vĂŠret uadskillelige og kĂŠrlige. Vi deler alt. NĂŠsten alt. Alt undtagen sex.”

Caroline er danser, og hun drÞmmer om den dag, hvor hendes mangeÄrige dansepartner, hendes sjÊlefrÊnde Ruben, endelig vil forfÞre hende. Mens hun venter pÄ, at han fÄr taget sig sammen, fantaserer hun om det magiske Þjeblik, den fÞrste gang.

En weekend i Bordeaux, hvor Carolines familie bor, mÞder hun Madhi. Hans fortryllende mÞrke hud lokker hende til mere end bare en dans. Han fÞrer hende med ind i et intenst stormvejr af vidunderlige oplevelser, som endelig fÄr hendes inderste Þnske til at gÄ i opfyldelse...

MĂ„ske har Ruben bare brug for en smule ekstra motivation? En tretrins vals...

Samlingen indeholder 10 saftige noveller, som er perfekte til godnatlÊsning, nÄr man skal forfÞre sin partner. Lad dig inspirere af fantasier om bondage, trekanter og forbudte fristelser.

Samlingen indeholder LUST-novellerne

Til tjeneste

Chefens dĂžtre

Peep-show

Et godt naboskab

Viola

Bind mig

Anna 1: GĂžr det selv

Alice VĂ„gner

En Tretrins Vals

Doktorsex, ja tak!

LUST er et forlag, der udgiver en samling af sexet og fantasifuld erotik. De har en mission om at udgive erotisk litteratur, der appellerer til alle slags mennesker, ved at reprÊsentere forskellige former for lyst og begÊr, sÄ vi kan forstÄ, at det er okay at tÊnke over sin seksualitet, sex, og hvad man tÊnder pÄ.

Denne samling erotiske noveller er skrevet af fÞlgende LUST-forfattere: Alicia Luz, Camille Bech, Julie Jones, Alexandra Södergran, Nicolas Lemarin, August Moon og Dee Dee Summer. Nicolas Lemarin er uddannet inden for psykologi. Han er ord- og erotikentusiast og har tidligere arbejdet som journalist pÄ maritime blade. Alexandra Södergran er en anonym svensk novelleforfatter. Hendes tekster behandler ofte tabuiserede emner pÄ en spÊndende og nytÊnkende mÄde. Frem for alt interesserer hun sig for erotik og gÄr til genren pÄ en mÄde, der bÄde overrasker og underholder lÊseren. Hun har udgivet godt og vel et dusin erotiske titler. Julie Jones er en anonym forfatter af erotiske historier. Hun skriver fra et feministisk perspektiv og stiller spÞrgsmÄlstegn ved sociale normer.