(8)

Masken vi bar

audiobook & e-book


Iskold novemberregn siler ned, og aftenmĂžrket har for lĂŠngst sĂŠnket sig over Aarhus’ gader, da en lille handicappet dreng findes efterladt pĂ„ en Ăžde grusvej i en af byens efterĂ„rstomme kolonihaveforeninger. Alene, forfrossen og ude af stand til at kommunikere.

Drengen var i sin mormors varetĂŠgt, men ingen har set noget til den pensionerede Mimi Egelund, siden hun hentede barnet i bĂžrnehaven flere timer tidligere.

EftersÞgningen sÊtter i gang, og hvad der ved fÞrste Þjekast ligner et drab pÄ et tilfÊldigt offer, viser sig hurtigt at dÊkke over en sadistisk morders hang til symbolik.

EfterhÄnden som Lucy og kollegerne skrÊller lagene af den vellidte Mimi Egelunds historie, dukker fortidens grimme ansigt frem i lyset. En desperat jagt pÄ sandheden sÊtter ind, for ondskaben, der engang var hvermandseje, var alligevel ikke gratis. Lucy Kiehl er tilbage i Smilets By, men med lejligheden fyldt op af kollegerne Joan og Nick, har hun selv svÊrt ved at finde smilet frem, og i baggrunden lurer mysteriet om hendes biologiske far.

MASKEN VI BAR er femte bind i Marianne Monteaus krimiserie med politiassistent Lucy Kiehl i hovedrollen. En fortÊlling om barndommen, fortidens synder og den tilgivelse, de fleste af os hÄber pÄ at fÄ.

MARIANNE MONTEAU (f. 1965) bor i Kgs. Lyngby og har i mange Är arbejdet som lÊge. I 2018 besluttede hun sig for at bruge al sin tid pÄ at skrive bÞger, og begyndelsen pÄ hendes forfatterskab er den populÊre krimiserie om den stÊdige arbejdshest, politiassistent Lucy Kiehl fra Aarhus.


Narrator: Peter Carstens
Duration: