(0)

Fingeren i flammen

E-book


Claire har lige fra barnsben vÊret meget smuk, der er blevet lagt mÊrke til hendes skÞnhed, og hun har lÊrt at spille pÄ den, bÄde bevidst og ubevidst. Nu er hun voksen, enlig mor med en lille dreng og gÄr pÄ Musikkonservatoriet. En dag anklager hun sin lÊrer for at have forgrebet sig pÄ hende - hvad skete der?

Ved at kÊde nutidshistorien sammen med tilbageblik pÄ Claires meget komplicerede opvÊkst og ved hele tiden - pÄ god dramatikermanér - at overlade det til lÊseren at fortolke, hvad der sker, fÄr Astrid Saalbach skabt et bÄde umiddelbart spÊndende psykologisk forlÞb og en meget intrikat intrige.

BlÊndende ... NÊsten umulig at slippe romanen, fÞr det sidste blad er vendt. Fingeren i flammen er psykologisk spÊndingskunst af fÞrst klasse ... Et godt bud pÄ Ärets bedste danske roman.

* * * * * * John Chr. JĂžrgensen, Ekstra Bladet

Astrid Saalbachs nye, meget underholdende og uhyggelige roman om den smukke violinist Claire er et blĂŠndende studie i kvindelig skĂžnhed.

Erik Svendsen, Jyllands-Posten

Ikke alene en velskreven, flot gennemfÞrt psykologisk skildring, men ogsÄ en fin udfoldelse af noget sÄ enkelt som overbÊrenhed og tolerance.

Erik Skyum-Nielsen, Information

Stemmelejet, uroen – for ikke at sige uhyggen – i de fine modulationer gþr Astrid Saalbachs roman til noget sérligt.

Liselotte Wiemer, Weekendavisen

En fĂŠngslende lĂŠseoplevelse.

* * * * * Mai Misfeldt, Berlingske Tidende