Black Mountains

Serie ‱ 3 bþker

Författaren Caitlin Àr egentligen nöjd med sitt liv i Glasgow. Hennes deckare sÀljer bra, hon Àr bÀsta vÀn med sin agent och har en trevlig skrivarlya dÀr hon kan arbeta. Om det inte vore för hennes fruktansvÀrda rampfeber!

Under en förelĂ€sning gĂ„r allt pĂ„ tok och nĂ€sta dag vaknar Caitlin upp i ett hotellrum, bakfull och desorienterad. Den enda ledtrĂ„den till vad som hĂ€nt utlĂ€ser hon av en lapp skriven av den frĂ€mling som uppenbarligen har hjĂ€lpt henne att ta sig till hotellet. NĂ€r Caitlins irriterande syster kort dĂ€refter flyttar in hos henne Ă€r det lugna författarlivet över. Hon flyr till en avlĂ€gsen gĂ„rd vid foten av de walesiska Black Mountains för att Ă€ntligen fĂ„ ro att skriva. Den första natten blir orolig och mannen som Caitlin tar för en inbrottstjuv visar sig vara den charmige och snygga veterinĂ€ren Ben, som Ă€ven var den man som hjĂ€lpt henne efter förelĂ€snings-fiaskot. Är det ödet som drivit henne till Black Mountains för att de tvĂ„ skulle mötas igen?

"StjÀrnorna över Black Mountains" Àr den andra, fristÄende delen i Alexandra Zöbelis romantiska duologi Black Mountains.