(0)

Afgang 18.00 forsinket

ljudbok och e-bok


Det kan vÊre spildtid uden lige, nÄr man venter pÄ sit forsinkede tog. Men da 18.00-toget en dag er tyve minutter forsinket, begynder en kvinde at fortÊlle Adam Larck om sin far, som sprang ud foran et tog, men som hun alligevel mener, er i live. Den slags mÊrkvÊrdige historier vÊkker Larcks nysgerrighed, og den berygtede playboy sÊtter straks gang i sin egen undersÞgelse. Den bringer ham pÄ sporet af bÄde nogle forsvundne millioner og en rÊkke mystiske dÞdsfald...

Orla Johansens krimiserie om Adam Larck omhandler den charmerende millionĂŠrplayboy, der agerer amatĂžrdetektiv i sin fritid.

Orla Johansen (1912-1998) var en dansk journalist og forfatter, der primÊrt arbejdede med krimigenren; bÄde i sin journalistik og sit forfatterskab. Johansen udgav mere end et dusin skÞnlitterÊre vÊrker, og var blandt andet meget kendt for sin krimiserie med karaktererne Brecht og Olsen som hovedrolleindehavere. Orla Johansen fik sin litterÊre debut med krimien "Tusindfryd" (1970), som samtidig var det fÞrste bind i serien om Brecht og Olsen. Johansen skrev desuden flere af sine vÊrker under pseudonymerne Leslie Clyde, Ronald Terry og Sigurd Johnsen.