(1)

A.R.

ljudbok


En sen nattetime er en bilist pÄ vej fra KÞbenhavn til sit sommerhus pÄ RÞsnÊs. Han er nÊsten fremme ved huset, da han pludselig fÄr Þje pÄ en kvinde, der skrigende og gestikulerende vakler rundt midt pÄ vejen. Han standser, stiger ud af bilen og forsÞger at fÄ kontakt med kvinden, men det lykkes ikke. Chokeret fÄr han bragt hende hjem til sin bolig, men heller ikke her er det muligt for ham at skabe kontakt... Hvem er hun? Hvad har hun vÊret udsat for?

A.R. er en roman, der tager udgangspunkt i en tragisk hÊndelse, men hvad eller hvem gemmer der sig bag bogstaverne: En kode? En forkortelse? Nogle initialer? Politiassistent Morten Krag mÄ endnu engang forsÞge at lÞse en nÊrmest hermetisk lukket sag.

Steen Harvig (f.1945) er dansk forfatter, underviser og cand.mag. i dansk og filmvidenskab fra KÞbenhavns Universitet. Steen Harvig har bÄde udgivet fag- og skÞnlitterÊre bÞger. Han debuterede i 1974 med en bog om digteren Frank JÊger. Steen Harvig har et stort og broget bagkatalog af formidlings- og undervisningsmateriale, kriminalromaner, digte og noveller.


UpplÀsare: David Garmark

LĂ€ngd: