(0)

Banditterne fra Rio Grande

e-bok


Johnny Colt er i alvorlige vanskeligheder i Mexico, og hans makker, Yancey Bannerman, sendes ned for at hjélpe. Men ingen af dem kunne ane, at dette blot var for at gþre det hele endnu farligere. For nede i grénseegnene lurede endnu en fare, som ingen af dem vidste noget om – en tikkende, tidsindstillet helvedesmaskine, der ville blive bragt til eksplosion netop ved, at Bannerman og Colt kom inden for dens rékkevidde.

Keith Hetherington (f. 1929) er en australsk forfatter, der har udgivet mere end 600 titler. Han har skrevet bÞger i flere forskellige genrer, men er primÊrt kendt for sit enorme bidrag til westerngenren. Her har han blandt andet udgivet adskillige bÞger i serien "Bannerman og Colt", der fÞrste gang sÄ dagens lys i 1978 med bogen "GuvernÞrens penge". Hetherington startede sin skrivekarriere allerede i sine teenageÄr og har udgivet bÞger lige siden. Han har skrevet under adskillige pseudonymer, hvoraf Kirk Hamilton, Jake Douglas og Clayton Nash er nogle fÄ eksempler.

"Bannerman og Colt" er en westernserie om de to hĂ„rdtslĂ„ende fĂžlgesvende Yancey Bannerman og Johnny Colt, der gang pĂ„ gang stĂ„r overfor banditter og slyngler – og ofte mĂ„ tage bĂ„de nĂŠver og revolvere i brug for at opretholde loven og retfĂŠrdigheden.