(2)

Blomstrende ideer

e-bok


Blomstrende ideer er en bog, du kan falde i svime over, og en bog, du kan lĂŠnges med. Den er fyldt med en blomstrende skĂžnhed, som blander magi, fest og hverdag.

I Blomstrende ideer finder du enkle og brugbare step by step-instruktioner i, hvordan du skaber blomsterkunst med dine egne hÊnder: LÊr at binde en brudebuket, at skabe de smukkeste blomsterdekorationer, at presse og tÞrre blomster og lave de yndigste bordkort og gaveindpakninger, at fryse blomsteristerninger, at lave din egen blomsterte, -sirupper og -safter, at kreere overdÄdige og enkle blomsterkranse til hÄret og meget, meget mere.

Giv dig hen til roser, kornblomster, lavendler, pÊoner, franske anemoner, kornaks, klÞverblomster, hortensia, stedmoderblomster, Êbleblomster og et hav af andre skÞnheder, som fÄr tiden til at stÄ stille et Þjeblik. Det er nemmere, end det ser ud, og det gÄr fra hÊnderne og lige i hjertet.

Dette er en ebog med sÄkaldt fixed laoyut (fixed epub). Den er velegnet til lÊsning pÄ avancerede lÊseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til lÊsning pÄ mindre avancerede lÊseapparater.