(4)

Kagekarma

e-bok


De sÞde detaljer er i hÞjsÊdet i den nye bagebog med 100 kreative opskrifter pÄ de mest utrolige kager og andre sÞde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss.

Marcipan og fondant, chokolade og glasur, guld og glimmer, blomster og slÞjfer foruden pensler og tyller i alle stÞrrelser. Det hele er i brug, nÄr Annemette Voss viser sine lÊsere, hvordan man giver den gas med kagepynten og tilfÞjer sine egne kager et personligt udtryk i et feminint univers.

Mange fans har bedt om konkrete anvisninger pÄ, hvordan Annemette kreerer sine fantastiske kager. I denne bog deler hun gavmildt ud af sine tips og tricks, sÄ lÊserne kan lÊre at dekorere kager med hÄndformede roser, male pÄ fondant med farve og sprÞjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen pÄ vÊrket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, sÄ det bliver sjovt at bage.

Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifter, der bare virker, pĂ„ alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flĂždeboller, trĂžffelkugler og skumfiduser. Det hele er hyggeligt og uhĂžjtideligt, for det at bage er netop noget, man tager sig tid til sammen og for hinanden. Det er go’ kagekarma.

Annemette Voss (f. 1984), bachelor i arkitektur fra Det kongelige Danske Kunstakademi, autodidakt kageekspert. Kendt fra bÄde tv og YouTube for sine imponerende kager. Vinder af Den Store Bagedyst 2013 samt Den Store Julebagedyst 2013 pÄ tv. I dag selvstÊndig med kager som omdrejningspunkt for virksomheden. Kommer oprindeligt fra Vejle, bor nu med sine to bÞrn i Lyngby nord for KÞbenhavn. Forfatter til Bagelyst (2014).