(21)

Lagkagebogen

e-bok


Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bĂžr selv lĂŠre at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene sĂŠrlige anledning om Ă„ret – mindst!

Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen pÄ vÊrket. Og intet er bedre, end nÄr man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke pÄ bordet.

Lagkage handler fÞrst og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt sÊrlig vÊgt pÄ kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gÞre det sjovt for dig, nÄr du slÄr dig lÞs i dit eget kÞkken.

Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gÞr det muligt for selv den mest uerfarne kÞkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, sÄvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm.

LAGKAGEBOGEN udkommer i samarbejde med ChriChri Journal. Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hÊvd, samtidig med at bogen sÞger inspiration pÄ moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere.

Dette er en ebog med sÄkaldt fixed layout. Den er velegnet til lÊsning pÄ lÊseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til lÊsning pÄ Êldre eller mindre avancerede lÊseapparater.