(1)

Casamance-passagen

ljudbok och e-bok


Da de franske myndigheder beder den pensionerede danske forretningsmand Dan Borre om at tage pÄ en hemmelig mission til Vestafrika, bliver han viklet ind i en af verdenssamfundets stÞrste udfordringer: menneskesmugling. Hans mÄl er at finde epicentret for den internationale menneske- og narkosmugling for at gÞre det muligt for myndighederne at dÊmme op for den enorme strÞm af mennesker og narko, der hvert Är smugles fra Afrika og ind i Europa.

Ved siden af Dan Borres spÊndende og farlige historie fÞlger vi to af de migranter, det hele handler om. De forsÞger at undslippe det fattige Mali, hvor der hverken er fremtid eller sikkerhed. De ender i Casamance-passagen, hvor de pÄ egen krop oplever menneskesmuglernes kyniske og umenneskelige behandling af de desperate migranter.

Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skĂžnlitterĂŠr forfatter med spĂŠndingsromanen "Diamanthandleren". Siden debuten har han udgivet en hel rĂŠkke spĂŠndingsromaner.