(0)

Blindt had

ljudbok och e-bok


Frankrig er et splittet land, et land i krise. Mange Ärs uroligheder med optÞjer, strejker og voldeligheder har sat sit prÊg pÄ et samfund, der ikke kan finde sig selv. Et samfund, hvis rodfÊstede sociale krise er en trussel mod selve nationen.

Christophe Crayssac er en magtfuld boss i et af landets stĂžrste fagforbund. Med en diabolsk udtĂŠnkt plan, der skal hente nĂŠring i klassekampens permanente revolution, vil han styrte landets elitĂŠre, korrupte regime. For magten skal tilbage til folket og arbejderklassen, hvor den hĂžrer hjemme.

Fagforeningsbossen skyer ingen midler for at nÄ sine mÄl. Det gÊlder ogsÄ de mÄl, der udelukkende har personlig vinding for Þje.

Men Crayssac er ved at blive indhentet af sin fortid. Skeletterne begynder at vĂŠlte ud af skabet, og en straffesag truer nu med at kuldsejle hans visioner, hans vidtlĂžftige planer og hans fremtid.

En straffesag, hvis arkitekter er danske Dan Borre og dennes 20-Ă„rige barnebarn, Enzo, begge bosiddende i Frankrig.

En styrkeprĂžve mellem de to ĂŠrkefjender, franske Christophe Crayssac og danske Dan Borre, skal Ă©n gang for alle finde sin vinder.

Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skĂžnlitterĂŠr forfatter med spĂŠndingsromanen "Diamanthandleren". Siden debuten har han udgivet en hel rĂŠkke spĂŠndingsromaner.


UpplÀsare: Niels Borup
LĂ€ngd: