(0)

Forbrydelsens Skygge

ljudbok och e-bok


En kendt tv-vĂŠrtinde bliver stalket af en fanatisk og elitĂŠr mand. Han sender hende litterĂŠre citater af SĂžren Kierkegaard som kĂŠrlighedserklĂŠringer og fĂžlger som en skygge hendes liv intenst. Det eskalerer for ham, og ogsĂ„ andre modtager‹citater – bl.a. af Dan TurĂšll og H.C. Andersen.

Politibetjenten BjĂžrn undersĂžger, hvorfor hans modeldatter Julie opfĂžrer sig mistĂŠnkeligt. Hvad BjĂžrn ikke ved er, at Julie er i en uoverskuelig gĂŠld til en international narkoliga. BjĂžrns ven, filminstruktĂžren Ask, er i gang med indspilningen af en ny spillefilm, hvori Julie er skuespiller. Samtidig udvikler en spirende forelskelse sig mellem saxofonisten Donna og Ask.

Da stalkeren tager det ultimative trĂŠk samtidig med, at BjĂžrn kommer i sit livs krise, flettes BjĂžrn, Donna og Ask endnu engang ind i en blodig krimisag. Deres loyalitet og‹kĂŠrlighed sĂŠttes pĂ„ spidsen, og forbrydelsens skygger trĂŠkker dybe spor ind i KĂžbenhavns brokvarterer, hvor de store danske kultur- og litteraturkoryfĂŠer fĂ„r en afgĂžrende rolle.

Forbrydelsens skygge er anden del af kĂžbenhavner-krimiserien om BjĂžrn, Ask og Donna. Serien er skarptskĂ„rne psykologisk thrillere,‹der udspiller sig i hjertet af KĂžbenhavn.‹BĂžgerne kan lĂŠses uafhĂŠngigt af hinanden.

Dennis Albrethsen har i Ärtier arbejdet som stuntman og stuntkoordinator pÄ en lang rÊkke af Danmarks allerstÞrste film- og tv-produktioner. Han er endvidere klinisk psykolog.

Anne Sejrskild er saxofonist og har spillet i utallige musikalske sammenhĂŠnge fra glad garagejazz til professionelt niveau. Hun er desuden cand.mag. og har en master i psykologi.