(2)

Fremmede - Bind 1

e-bok


De fire mĂŠnd, kvinden og barnet er vidt forskellige. Men de har en mystisk og skrĂŠmmende oplevelse til fĂŠlles, som terroriserer deres liv med uforklarlige psykiske mareridt – ogsĂ„ om dagen.

Hvad skete der egentlig? Hver gang de prÞver at huske, sker der en slags kortslutning i hjernen. De er blevet hjernevasket. Og to af dem har fÄet overnaturlige evner.

PĂ„ et Ăžde beliggende motel forsĂžger de seks at finde sandheden. Det var noget med et giftigt udslip – vistnok. Eller var det i virkeligheden noget helt andet?

I hvert fald var der tale om militére hemmeligheder. Derfor blev de hjernevasket. Og derfor skal de nu dþ. Medmindre det lykkes at forpurre den djévelske plan, som for evigt skal begrave sandheden – og de seks vidner.

Den amerikanske forfatter Dean R. Koontz (f. 1945) har udgivet bÞger i mere end 50 Är og er en de mest produktive og bedst sÊlgende amerikanske forfattere i nyere tid. Koontz fik sin litterÊre debut i 1965 med novellen "The Kittens" (udgivet pÄ dansk under titlen "Killinger" i 1988), og han har herefter udgivet mere end 80 bÞger i forskellige genrer og formater. Koontz er primÊrt kendt for sine spÊndings- og gyserromaner ofte med islÊt af det overnaturlige, men han har ogsÄ udgivet andre genrer, og til disse genreskift har han ofte benyttet sig af pseudonymer (eksempelvis Deanna Dwyer, John Hill, Leigh Nichols og Richard Paige).