(2)

Fri

e-bok


Ny revideret udgave.

Jeanette Ottesen er Danmarks mest vindende atlet i nyere tid. Hun har vundet VM-, EM- og OL-medaljer i sin over 20-Ärige karriere. En unik succes i dansk sportshistorie. Men ogsÄ en succes med personlige omkostninger.

I FRI giver hun et unikt indblik i en rÄ og barsk svÞmmeverden, om rivalisering i og uden for bassinet, om psykiske og fysiske op- og nedture, om at vÊre svÞmmesportens sorte fÄr, om krÊnkelser og overgreb. Om overvÊldende succes, euforisk lykke og om ultimativ fiasko. Om at hade svÞmningen i stÞrstedelen af sin karriere.

Ottesen fortÊller Êrligt om at fare vild i svÞmmesporten, i kÊrligheden og i livet og om at finde vej ud af vildnisset. Finde sin egen vej og insistere pÄ sin individualitet pÄ bekostning af fÊllesskabet.

FRI er ikke kun en sportsbiografi. Det er en menneskelig fortĂŠlling om Ottesens rejse for at finde sig selv; fra at vĂŠre en usikker, tvivlende pige til at blive en stĂŠrk, selvstĂŠndig kvinde og et feministisk forbillede.

Det er historien om at blive mor i en eliteverden uden plads til mĂždre, om at vĂŠre kvinde i en mandsdomineret verden og om bevidst at hylde sine feminine sider i en maskulin sport. Og om endelig at finde lykken og roen i kĂŠrligheden og familielivet.