(11)

Fyrmesterens datter

ljudbok och e-bok


En kĂŠrlighed stĂŠrkere end dĂžden.

En sÞndag formiddag er to polske arbejdere i gang med at reparere en indre stenvÊg pÄ den lille Þ HamneskÀr ud for Marstrand, hvor fyret Pater Noster fra 1868 snart skal genindtage sin plads. Pludselig styrter murvÊrket sammen og afslÞrer endnu et rum, som engang har tilhÞrt fyrmesterens familie. I halvmÞrket derinde ligger en menneskekrop. Ansigtet er vendt mod dem.

Karin Adler er kriminalassistent i Drabsafdelingen hos Göteborg Politi. Til at begynde med har hun ikke meget at gÄ efter - andet end en fortegnelse over forsvundne personer og en vielsesring. Liget er dog sÄ velbevaret, at retsmediciner Margareta Rylander-Lilja kan afslÞre, at den ene hÄnd for nylig er blevet brÊkket, og da hun inddrager sin gamle mentor og chef, viser det sig, at han ved en del mere om den dÞde, end nogen kan regne ud.

I Marstrand forsÞger Karin sammen med sin snÊversynede kollega Folke at opklare, hvad der er gÄet forud for, at den dÞde blev muret inde pÄ HamneskÀr. SpÞrgsmÄlene hober sig op, og svaret pÄ et, synes kun at affÞde et andet. Alligevel er det kun Karin, der er forhippet pÄ, at sagen skal undersÞges til bunds. Og dog - der sidder en, der har ventet i mange Är pÄ et tegn, og trÊkker i trÄdene ...

Marstrand-serien:

Fyrmesterens datter

SjĂŠlekisten

Porto Francos vĂŠgter

Mercurium

Havkatten

BĂžlgegang

Dybt vand


UpplÀsare: Anja Owe
LĂ€ngd: