(0)

Giv mig en ven!

ljudbok


De fleste forĂŠldre Ăžnsker for deres bĂžrn, at de finder nogle gode, venner, som de kan dele deres tanker og hemmeligheder med. Og at deres eget barn er en god ven.

Men hvordan hjĂŠlper man sit barn til at vĂŠre en god ven? Og hvordan sikrer man, at de selv finder gode venner?

I denne episode af BÞrnepsyk sÊtter vi fokus pÄ venskaber blandt bÞrn.

VĂŠrt og tilrettelĂŠgger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktĂžr, Vores BĂžrn Medvirkende: Fie HĂžrby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute

Teknik og klip: Mie Brandstrup

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

At vÊre forÊlder er en evig rejse til stor kÊrlighed og nye udfordringer. Lige som man tÊnker: Nu har jeg styr pÄ det!, kan verden (og barnet) vende 180 grader. Familieterapeut Fie HÞrby giver i samtale med chefredaktÞr for Vores BÞrn, Mette Hovmand-Stilling, rÄd til forÊldreskab og livet med bÞrn. For hvordan giver sÊtter man grÊnser med stor kÊrlighed og nÊrvÊr? Og hvordan hjÊlper man barnets udvikling pÄ vej? Podcasten er mest for dig med bÞrn pÄ 0-12 Är.

VĂŠrt og tilrettelĂŠgger: Mette Hovmand-Stilling, chefredaktĂžr, Vores BĂžrn

Medvirkende: Fie HĂžrby, familieterapeut og indehaver af Blackbird Institute

Teknik og klip: Mie Brandstrup

Foto: Klaus RudbĂŠk

Cover: Alek Modin

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Mette Hovmand-Stilling (f. 1979) er chefredaktÞr for Vores BÞrn og Talk Town Kids. Hun er ogsÄ editorial partnership director hos Story House Egmont. Hun er uddannet cand.comm. i journalistik og socialvidenskab fra Roskilde Universitet.

Fie Hþrby er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bþgerne "Drop Opdragelsen!" og "Om teenagere – for foréldre".

Hun er grundlĂŠgger af det psykoterapeutiske uddannelsessted Blackbird Institute.