(0)

Hotellet

e-bok


I starten af forsommeren 1992 vender Baggesen hjem til Danmark og begynder at arbejde pÄ hotellet i midten af KÞbenhavn. Det er ham, der stÄr i receptionen, den nat Emma ankommer, Emma, som han kender fra fÞr i tiden, og som bringer ham i berÞring med andre mennesker, han ikke har set i flere Är. Hans beretning er en rÊkke korte, konkrete episoder om tiden pÄ hotellet nu og om tiden fÞrhen. Om hotelejeren Johannes, der holder fÞdselsdagsselskab for en gammel ven. Om Emmas kÊreste Andreas, der byggede et sommerhus. Om stuepigen Sophia, der besÞger sine morbrÞdre ved ComosÞen
 Tilsammen en slags montage af enkeltstÄende situationer, der hver for sig skaber et rum og en stemning om romanens personer for gradvist at opbygge Hotellets univers.

Jeppe Brixvold, f. 1968 i Virring, har studeret litteratur ved Aarhus Universitet, historie ved Trinity College, Dublin, og er uddannet ved manuskriptforfatterlinjen pÄ Den danske Filmskole. Han debuterede i 1990 med romanen Ja, Daniel og har ud over romaner ogsÄ skrevet noveller, musik og en vandrebog. Hotellet er Jeppe Brixvolds tredjre roman fra 1993.