(37)

Indtil July

ljudbok och e-bok


DyrlÊge og motorcykelentusiast, July Mayson, kan ikke forklare sin intense tiltrÊkning til Wes Silver. Han er Êrligt talt noget af en bad boy, der tilsyneladende bruger det meste af sin tid enten pÄ vÊrkstedet eller i bikerklubbens hovedkvarter. July ved godt, at det kan vÊre farligt at vÊre sammen med Wes, men hun ved ogsÄ, at hun ikke kan modstÄ ham 
 og det skal hun fortÊlle sin overbeskyttende far, Asher Mayson.

Wes Silver er ikke pÄ jagt efter kÊrlighed, men det Êndrer sig, fÞrste gang han mÞder July Mayson. Hun giver ham bogstaveligt talt et elektrisk stÞd, og Wes falder fuldstÊndigt for den selvstÊndige og uafhÊngige Julys charme. Da han opdager, at July er rodet ind i alvorlige problemer, bliver han mere og mere besluttet pÄ at beskytte hende.

Indtil July er fĂžrste bind i serien Indtil hende, der sammen med serien Indtil ham udgĂžr fortsĂŠttelsen af Aurora Rose Reynolds' succesfulde Indtil-serie om November, Trevor, Lilly og Nico.

I de to nye serier fĂžlger vi nogle af de dĂžtre og sĂžnner, der kom ud af de legendariske kĂŠrlighedsmĂžder mellem November & Asher, Trevor & Liz, Lilly & Cash og Nico & Sophie.

Advarsel: Bogen indeholder sexscener og en stĂŠrk alfa-han!


UpplÀsare: Klara Witt
LĂ€ngd: