(108)

Indtil Lilly

ljudbok och e-bok


Cash Mayson er ikke en, der har kÊrester. Hvis han har lyst til sex, siger han det direkte, og der er ikke mange kvinder, der siger nej. To af hans brÞdre har fundet deres livs kÊrlighed og var ikke i tvivl, da de mÞdte den eneste ene, men Cash tror ikke pÄ familiemyten, der siger, at alle mÊnd i Mayson-familien bliver ramt af lynet, nÄr de bliver forelskede. Den gÊlder ikke for ham. Lige indtil han mÞder Lilly. Han bliver forelsket i hende med det samme, ogsÄ selvom hun spilder en hel kop kaffe ned ad ham. PÄ trods af at de bor tre timers kÞrsel fra hinanden, fÄr Cash til sidst overbevist Lilly om, at de skal vÊre sammen.

Lilly leder egentlig ikke efter en kÊreste, og da slet ikke sÄdan en som Cash, der er lige sÄ smuk som en filmstjerne. Hun er overbevist om, at han ikke kan vÊre interesseret i en helt almindelig pige som hende. Men til sidst lader hun sig overtale, og de bliver kÊrester.

DesvÊrre viser det sig, at Cashs interesse i Lilly var for god til at vÊre sand. Han slÄr op med hende pÄ sms og beder hende om aldrig at kontakte ham igen. Selv da Lilly indrÞmmer over for ham, at hun er gravid, er hans svar, at det vil han ikke blandes ind i.

Nogle Är senere mÞdes Cash og Lilly tilfÊldigt. De er begge i trampolinland med hver deres fireÄrige barn. Cashs sÞn og Lillys datter ligner hinanden sÄ meget, at man kunne tro, de var tvillinger. Cash bliver med det samme forelsket i Lilly igen, men Lilly har lÊrt lektien og er ikke interesseret. Det er noget af en udfordring for Cash at forklare, hvad der egentlig skete dengang, og overbevise Lilly om, at nu er hans kÊrlighed Êgte.

Aurora Rose Reynolds er NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL BESTSELLER. Hun er en rigtig navy brat. Hendes mand arbejder i USA Navy, og sammen med ham har hun boet over nĂŠsten hele USA – for tiden bor de i Tennessee. Hun er gift med en alphamand, der elsker hende sĂ„ meget som mĂŠndene i hendes bĂžger elsker deres kvinder. Han giver hende alt den inspiration hun har brug for.


UpplÀsare: Maj Johansen
LĂ€ngd: