(1)

Kampen

ljudbok och e-bok


Jabez, der er mixed martial arts-kÊmper, er vokset op pÄ gaden. I arenaen er han en konge, men nÄr kampen er forbi, er han atter en slave. Da to venner vÊdder pÄ en kamp, vinder den velhavende levemand Andreas et mÞde med vinderen. Øjeblikkeligt fÞler han sig tiltrukket af den medtagede kriger og lÞskÞber ham fra hans kontrakt, sÄ han kan fÄ en chance for at skabe sig et bedre liv.

Jabez fÞler sig lettere utilpas i sine nye luksuriÞse omgivelser og prÞver at undgÄ at fÞle sig tiltrukket af sin nye flotte arbejdsgiver. De to mÊnds kamp for at holde begÊret pÄ afstand eksploderer i en lidenskabelig kamp, men i sidste ende mÄ de give efter for lysten, som langsomt udvikler sig til noget andet og mere.

Da Andreas finder ud af, at familievirksomheden rummer mÞrke, farlige hemmeligheder, stÄr han over for en kamp pÄ liv og dÞd. I mellemtiden lÊrer Jabez, hvad det vil sige at holde af et andet menneske, og han kaster sig med liv og sjÊl ind i kampen for at redde den mand, som han er kommet til at elske.


UpplÀsare: Jesper Platz
LĂ€ngd: