(667)

Kryb

ljudbok och e-bok


Niende bind i serien om Rebekka Holm. Gro er vild med at bo pÄ UngdomsÞen sammen med andre unge. De arrangerer events pÄ den lille Þ uden for KÞbenhavns Havn, og da de en dag skal holde fest for et populÊrt politisk parti, kommer Gros gode veninde Frida ud pÄ Þen for at hjÊlpe til. Men nÊste morgen er Frida vÊk. Er hun sejlet tilbage til KÞbenhavn sammen med nogen?

Da Frida findes dÞd, er det REBEKKA HOLM, drabsefterforsker ved KÞbenhavns Politi, der bliver kaldt ud. Rebekka slikker sÄrene, efter at hendes svenske kÊreste har brudt med hende, men bliver straks dybt opslugt af det tragiske dÞdsfald og nÊgter at give op, da hendes chef vil lukke sagen som en ulykkelig ung kvindes selvmord. En dygtig og dedikeret retsmediciner leder Rebekka pÄ sporet af, at noget er gÄet helt galt op til Fridas dÞd, og snart leder hun indÊdt efter en djÊvelsk gerningsmand gemt bag navnet Diabolus. Hvem er han? Hvor har Frida mÞdt ham? Og hvorfor begynder de, der kendte Frida, ogsÄ at dÞ?

Alle spor ender blindt – lige indtil Rebekka fĂ„r hjĂŠlp fra hĂžjst uventet kant.

KRYB er en uhyggelig aktuel krimi om ond magt, gammelt venskab og sÄrbarhed, der gÄr i arv. Og om en morder, som er klar til at ofre alt og alle, for aldrig at blive afslÞret.


UpplÀsare: Karen Abrahamsen
LĂ€ngd: