(716)

Vildskud

ljudbok och e-bok


Johanna Ejby har mistet sin lille datter pÄ en ferie i Italien. Livet er splintret, hun kan ikke fÄ stumperne til at hÊnge sammen og begynder derfor i en sorggruppe for mennesker med kompliceret sorg.

En dag starter en ung kvinde i sorggruppen. Ud over sin voldsomme sorg rummer hun ogsÄ en farlig hÊvntÞrst, en hÊvntÞrst, som langsomt breder sig i sorggruppen. For hvor langt vil man gÄ for at hÊvne den, man har mistet?

Drabsefterforsker REBEKKA HOLM kĂŠmper med at acceptere, at hendes svenske kĂŠreste og kollega, Niclas, efter et drabsforsĂžg ikke lĂŠngere er den Niclas, hun kendte. Og ingen kan garantere hende, at han nogensinde vil blive det igen.

En dag bliver hun kontaktet af en barndomsven, hvis unge sĂžn, Elias, har fĂ„et nogle truende breve og anonyme telefonopkald – og det mĂŠrkelige er, at Rebekka selv har modtaget flere anonyme telefonopkald den seneste tid. Er der nogen sammenhĂŠng?

Den unge Elias forsvinder pludselig, Rebekka fĂ„r atter flere tavse opkald, og i sorggruppen kulminerer hĂŠvntĂžrsten i et inferno af ulykker – og drab.

VILDSKUD er en nervepirrende krimi om sorg, hĂŠvn og selvtĂŠgt og om at mennesker ikke altid er dem, som de giver sig ud for at vĂŠre.


UpplÀsare: Karen Abrahamsen
LĂ€ngd: