(2)

Lejerne

ljudbok och e-bok


80-Ă„rige Valborg er en lyslevende kosmopolit, der nu tilbringer sine sidste Ă„r i KĂžbenhavn. For at fĂ„ lidt ekstra liv i sin store patricierlejlighed udlejer hun vĂŠrelser til to unge mennesker – den 25-Ă„rige bibliotekarstuderende bĂžsse Janus og den 27-Ă„rige Vivi, som er arbejdslĂžs og lever pĂ„ kanten af samfundet.

Hver for sig kĂŠmper romanens tre hovedpersoner en lidenskabelig kamp for retten til at vĂŠre mennesker. At turde leve, elske og dĂž som dem, de egentlig er. Men er det overhovedet muligt at vĂŠre eller blive sig selv, i en tid hvor alting flyder eller er i oplĂžsning – ogsĂ„ erotikken? Inden vinteren sĂŠtter ind, er en dĂžd. En anden stopper sin flugt, mens en tredje har forlĂžst sig selv.

Lejerne er den anden selvstĂŠndige roman i Carsten Nagels tematiske serie "Eros & DĂžd".

” – en sprudlende fortĂŠlling om retten til at leve og elske og dĂž pĂ„ tvĂŠrs af konventionerne. Carsten Nagel er rap i replikken, og der er bĂ„de frihedstĂžrst og kĂŠrlighedslĂŠngsel i hans viltre pen.” – Aktuelt.

” – et skarpt signalement af den rastlĂžse forvirring, der prĂŠger det 20. Århundredes fin de siecle. Som i det Ăžvrige forfatterskab er hovedtemaet frihed. Men som noget nyt efterlyses ogsĂ„ et behov for en retning og et mĂ„l i tilvĂŠrelsen.” – Bibliotekernes lektĂžrudtalelse.

Carsten Nagel er forfatter til 13 bþger og autoriseret cand. psych. Hans seneste udgivelser er den store antikrigs- og flygtningeroman Zehras flugt samt Kþbenhavner-thrilleren Aqua Mortis – dþdens vand.


UpplÀsare: Mads Hjulmand

LĂ€ngd: