(0)

Min hverdag - livet i 28 familier

e-bok


Hvordan hvert enkelt ĂŠg bliver til hvert enkelt barn, kan der vĂŠre mange veje til. Med denne bog skildrer Mille Gori, hvordan vores verden kan se vidt forskellig ud, selvom vi alle sammen er et fĂŠllesskab.

Alle mennesker er forskellige, faktisk er alle mennesker unikke. Vi ligner ikke hinanden, vi vokser op forskellige steder pÄ forskellige mÄder. Vi gÞr ting forskelligt og udvikler os forskelligt. Men vi har alle sammen én ting til fÊlles, vi kommer alle sammen fra et Êg.

BÞrn kan komme til verden pÄ mange mÄder, og de kan blive skabt pÄ mange mÄder. Det krÊver dog altid hjÊlp fra tre ting at fÄ et barn til verden: et Êg, en sÊdcelle og en mave. Hvordan eller hvor Êgget og sÊdcellen mÞder hinanden, er der ikke en sÊrlig regel for. Det samme gÊlder for familier, der findes ikke en nedskrevet regel for, hvordan man er en familie.

I hver familie har man sine traditioner, sine mÄder at gÞre tingene pÄ, hver vores hverdag med udfordringer, glÊder og sÊrlige smÄ Þjeblikke. FortÊllingerne i denne bog besÞger 28 forskellige bÞrns hverdage og tager os med ind i 28 liv.

Bogens fortÊllinger tager os igennem fÞrste skoledag, fÞdselsdagsfesten, besÞget hos bedstemor, livet pÄ landet, det svÊre ved at fÄ venner, det sjove ved at lege i skoven, det besvÊrlige ved at vÊre tosproget og den oplevelse det er at blive storebror.