(12)

Nemesis

ljudbok och e-bok


To rockere bliver ofre for en bilbombe i slutningen af krimien Det onde netvĂŠrk. Den ene er endda prĂŠsident for White Sharks, og nu skal de begraves i stor stil. SĂ„ her begynder Nemesis, og kriminalassistent BjĂžrn Agger og hans kollegaer mĂ„ fortsĂŠtte opklaringen af bombeattentater, likvideringer, bandeopgĂžr, hĂŠvnaktioner, kvindehandel, ulovlig prostitution, narkotikasmugling og alt det andet, de mĂžder i deres daglige arbejde pĂ„ Station City i KĂžbenhavn. Og bag det hele sidder bagmĂŠnd hĂžjt pĂ„ strĂ„ og dirigerer store dele af den kriminelle verden – en verden, Erik Hauervig kan beskrive med en indlevelse som fĂ„, da han har stĂ„et i frontlinjen for at bekĂŠmpe den det meste af sin livslange politikarriere.

Nemesis er andet bind i serien om kriminalassistent BjÞrn Agger fra Station City pÄ Vesterbro i KÞbenhavn.

Erik Hauervig (f. 1949) er tidligere kriminalassistent og har med sine realistiske krimier om narko, vold og kvindehandel pÄ og omkring Vesterbro i KÞbenhavn slÄet sit navn fast som en af Danmark mest trovÊrdige politikrimiforfattere.

ANMELDERNE SKREV

"Du skal lése politiromanen Nemesis, hvis du er til en krimi, der giver et yderst realistisk og trovérdigt billede af, hvordan politiet – og kriminelle – arbejder."

- vildmedkrimi.dk