(18)

Shopaholic & baby

ljudbok och e-bok


Rebecca har det fantastisk! Hun arbejder i Londons nye stormagasin The Look, hun kigger pÄ hus med sin dejlige mand Luke (og drÞmmer inderligt om et vÊrelse kun til sko) - og sÄ er hun gravid!

Hun kunne ikke vÊre lykkeligere, isÊr ikke da hun opdager, at shopping kurerer morgenkvalme. Og da kun det bedste er godt nok til den lille ny baby, er det vel kun i orden at drÞmme om indretningsarkitekt til bÞrnevÊrelset og investere i babytÞj fra alle de hotte tÞjmÊrker, designerpusletaske og den dyreste must-have barnevogn pÄ markedet (men skal det vÊre den praktiske, sammenklappelige til bilen, off-roaderen, den lÊkre café eller den med iPod?).

Desuden er det magtpĂ„liggende at fĂ„ fat i den rigtige fĂždselslĂŠge – hende, alle de kendte gĂ„r hos. Men da VIP-lĂŠgen viser sig at vĂŠre Lukes smukke, kloge, glamourĂžse ekskĂŠreste, begynder Rebeccas perfekte verden at smuldre...

Hormonerne raser, maven vokser, men man kan aldrig helt planlÊgge en fÞdsel eller forberede sig pÄ den nye rolle som mor.

Bogen er nr. 5 i serien En Shopaholic.

Den engelske forfatter Madeleine Sophie Wickham (f. 1969) er bedst kendt for "Shopaholic"-serien skrevet under pseudonymet Sophie Kinsella. De fÞrste to romaner i serien, "En shopaholics hemmelige drÞmmeverden" og "En shopaholic i New York", er blevet filmatiseret under navnet "Confessions of a Shopaholic" med Isla Fisher i hovedrollen. Madeleine Sophie Wickham har ogsÄ skrevet bÞger under sit rigtige navn.