(6)

Skyggernes Dronning: The Shadow Queen

e-bok


Lille spejl pÄ vÊggen der. Hvem er den mest magtfulde i landet her?

The Shadow Queen – Skyggernes dronning er en mĂžrk fantasy-fortĂŠlling inspireret af eventyret om Snehvide. Lorelai Diederich, kronprinsesse pĂ„ flugt, har en mission: at drĂŠbe den onde dronning, der tog Ravenspire-tronen og slog hendes far ihjel. For at gĂžre dette, mĂ„ Lorelai bruge det ene vĂ„ben, hun og dronning Irina har til fĂŠlles: magi. Lorelai bliver nĂždt til at vĂŠre stĂŠrkere, hurtigere og mere kraftfuld end Irina, den farligste troldkvinde, Ravenspire nogensinde har set.

I det nÊrliggende rige Eldr fÄr den nÊstÊldste prins Kol pludselig ansvaret for at redde sit kongerige, da Kols far og storebror bliver drÊbt af en invaderende hÊr af trolde.

Kong Kol fÄr brug for magiens krÊfter, og hans eneste mulighed er at lave en aftale med dronningen af Ravenspire. Han skal vÊre dronningens personlige jÊger og bringe hende Lorelais hjerte.

Men Lorelai er slet ikke, som Kol forventede – hun er smuk, hĂ„rd og ustoppelig – og pĂ„ trods af hans brug af mĂžrk magi tiltrĂŠkkes Lorelai af den lidenskabelige og plagede konge. Mens Lorelai kĂŠmper for at vĂŠre et skridt foran dragejĂŠgeren – som hun fatter langt mere sympati for, end hun burde – gĂžr hun alt i sin magt for at ĂždelĂŠgge den onde dronning. Men Irina vil ikke give op uden kamp, og hendes sidste skridt kan koste prinsessen den ene ting, hun stadig har tilbage til at miste 


C.J. Redwine er forfatter til flere succesfulde Y/A-fantasy-serier. The ShadowQueen – Skyggernes dronning er fþrste bind i Ravenspire-serien.