(0)

Spis godt - Madpakker

e-bok


En god madpakke er vigtig, hvis man skal klare dagens strabadser og undgÄ de usunde fristelser i dagens lÞb. Midt pÄ formiddagen begynder den fÞrste sult at melde sig, og sÄ er det godt med lidt gnavegrÞnt og et par brÞdstave.

Hen pÄ eftermiddagen er den som regel gal med sulten igen, og hos mange er det trangen til lidt sÞdt og lÊkkert, der melder sig. Derfor er det godt med lidt frisk eller tÞrret frugt, eller mÄske er du mere til et lille glas med grÊsk yoghurt og friske bÊr og nÞdder vendt i lidt honning.

NÄr du midt pÄ dagen stÄr og skal stille den lidt stÞrre sult, kan du f.eks. prÞve en sandwich med kalkun, parmaskinke og Êblesalsa, frikadeller og grÞnt pÄ spyd eller en naansandwich med kylling og raita.

SPIS GODT-serien bestĂ„r af smĂ„ kogebĂžger fyldt med skĂžnne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ĂŠrligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, nĂ„r man lige stĂ„r og skal prĂžve noget nyt?