(1)

Stik farmor en plade

e-bok


Efter katastrofen omkring farmors 80-Ärs fÞdselsdag er Michael gÄet under jorden i KÞbenhavn. Her har han buret sig inde i sin kvistlejlighed midt i byen og afbrudt sÄvel dÞrklokke som telefon. Han har ikke lyst til at vÊre i forbindelse med nogen og tvivler ogsÄ pÄ, at nogen har lyst til at vÊre i forbindelse med ham.

Hans eneste beskÊftigelse er at sidde i vinduet med sin guitar og skrive sange, og det skal da ogsÄ vise sig at blive vejen ud af isolationen. For da han en dag vover sig pÄ gaden og tilfÊldigt kommer til at kigge i Den BlÄ Avis, falder hans blik som det fÞrste pÄ en annonce fra et band, der sÞger en forsanger.

Herfra eksploderer Michaels isolerede tilvÊrelse, og en ellers noget triviel hverdag forvandles til et hav af muligheder og tilbud. Nu skal der vÊlges og vrages, men Michael mÄ hurtigt sande, at der er konsekvenser ved ethvert valg. For selv om drÞmmen om at blive musiker ser ud til at vÊre gÄet i opfyldelse, er den danske musikbranche ikke det nemmeste sted at begÄ sig, og selv om man har talent, er det ikke sikkert, man har talent til at udnytte det.