(0)

Strategi med mening

e-bok


Strategi med mening giver vĂŠrdifuld inspiration og dokumenteret viden, der gĂžr virksomheder i stand til at lykkes bedre med deres strategier.

Ny forskning dokumenterer, at nÄr strategier giver mening, skaber virksomheder bedre resultater. Strategien skal af Þverste ledelse, mellemledere og medarbejdere opleves som rigtig, fornuftig og nÞdvendig i forhold til virksomhedens sÊrlige situation og udviklingsbehov. Derudover gÊlder det om at tÊnde lyset i Þjnene pÄ de ansatte og udvikle den strategiske handlekraft i hele organisationen.

Strategi med mening tager hÄnd om den problemstilling, at virksomheder investerer masser af tid, energi og ressourcer pÄ at udvikle og implementere nye strategier - uden nÞdvendigvis at nÄ den fulde effekt. Ja, faktisk oplever danske virksomheder kun at udnytte 60 % af deres potentiale. Bogen er spÊkket med dokumenteret viden, gode eksempler og praktiske ledererfaringer, der giver en prÊcis forstÄelse for danske virksomheders udfordringer med at udvikle og implementere strategier.

Bogen gÞr det tydeligt, hvordan virksomheden udvikler det strategiske lederskab gennem fokuseret involvering af organisationen i de aktiviteter, som gÞr den stÞrste forskel. Det indebÊrer, at man pÄ samme tid realiserer de fastlagte mÄlsÊtninger og bruger fÊrrest mulige ressourcer pÄ det.