(0)

Ulvetid

e-bok


Det er lykkedes Siggi at finde frem til sin far, men undervejs mistede han alt, hvad han havde: sin mor, sin titel og sin Êre. Hans far vil hjÊlpe Siggi med at fÄ hÊvn over sine fjender. Han optrÊner Siggi til at blive kriger, men fjenderne er magtfulde og snu. Er Siggis vilje stÊrk nok til at slÄ dem?

"Ulvetid" er anden del af Sagaen om Sigurd. Den fortĂŠller om en ung drengs sĂžgen efter retfĂŠrdighed og identitet i en middelalderagtig og eventyrlig verden.

Sagaen om Sigurd Svinedreng foregÄr i en middelalderagtig verden med drager og magiske svÊrd. Samtidig handler bÞgerne om emner, der er tidslÞse, og som er lige sÄ relevante i vores verden. BÞgerne fortÊller om identitet, retfÊrdighed, familie og skÊbnen.

Josefine Ottesen (f.1956) er bĂžrnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktĂžr. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populĂŠre fantasybĂžger til bĂžrn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bĂžger, blandt andet Kulturministeriets BĂžrnebogspris og Orla-prisen.