(0)

Vejledningsdidaktik

e-bok


Vejledningsdidaktik hjĂŠlper dig, som er studie- og uddannelsesvejleder med at perspektive, reflektere over og evaluere din vejledningspraksis. Ambitionen med bogen er at tydeliggĂžre og udfolde vejledningsdidaktik som fĂŠnomen og praksis.

Bogen undersÞger vejledningsdidaktik som begreb og dets potentialer fra forskellige teoretiske stÄsteder, i forskellige kontekster og i forhold til forskellige metoder og mÄlgrupper. Bogen indledes og afsluttes med et videnskabsteoretisk blik pÄ vejledningsdidaktik og lÊring.

Vejledningsdidaktik henvender sig til vejledere og lÊrere i grundskolen og pÄ ungdomsuddannelser, til vejledere i Studievalg Danmark samt A-kasser, fagforeninger og jobcentre, til professionelle i den kommunale ungeindsats og pÄ FGU-institutioner. Endelig henvender bogen sig til studerende pÄ diplom- og masteruddannelser i vejledning.

Forfatterne er Christian Tang LystbĂŠk, Peter Plant, Randi Skovhus, Trine Harck, Rita Buhl og Finn ThorbjĂžrn Hansen og Grethe Fogh Nielsen. De er alle tilknyttet universiteter og professionshĂžjskoler i Danmark og Norge som forskere og undervisere.