(0)

Veldrejet

e-bok


Byg en veldrejet og stĂŠrk figur med 1 times hĂžjintens trĂŠning om ugen.

OmmĂžbler din krop til en veldrejet timeglasfigur med slank talje og smukke balder. Metoden er skrĂŠddersyet trĂŠning og rigtig nĂŠrende mad i dette nye gennemtĂŠnkte og effektive udspil fra forfatteren til den populĂŠre trĂŠningsbog SkyhĂžj forbrĂŠnding.

Med 1 times effektiv ugentlig trĂŠning suppleret af god trĂŠningskost bygger du en flot silhuet med feminine og stĂŠrke kurver. Anna Bogdanova guider dig gennem et program, der bortsmelter fedt og skaber naturligt smukke former og intuitiv kontakt til en glad krop.

Du fÄr:

‱Et program pĂ„ 9 uger, der ommĂžblerer og genskaber dig i en meget veldrejet og spĂŠndstig udgave

‱Instruktion i at fĂ„ kroppens muskler til at samarbejde i en smuk, harmonisk helhed

‱Hjélp til at tréne sikkert og effektivt uden udmattelse eller skader

‱RĂ„d om at spise opbyggende og trĂŠningsunderstĂžttende kost

‱Test af forbrĂŠndingstype og rĂ„d om madvaner og kosttilskud til de 5 typer

Du forstÄr, hvorfor hÞjintens og kortvarig muskeltrÊning er vejen til smukke og varige resultater. Og du fÄr indsigt i forbrÊndingens og ommÞbleringens mysterier og forstÄelse for de psykologiske og fysiologiske mekanismer, der styrer dit forhold til mad og trÊning.

Anna Bogdanova guider dig i denne bog til en stÊrk og veldrejet krop, og du fÄr eksempler pÄ de flotte og holdbare og fantastiske forandringer, kvinder har opnÄet gennem Veldrejet.

Anna Bogdanova er personlig trÊner, coach og sundhedsskribent og har en unik hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun er bl.a. uddannet i forandringsprocesser pÄ CBS, certificeret ernÊringscoach med speciale i sports- og trÊningsernÊring hos Precision Nutrition, og bevÊgelsesspecialist hos Z-Health Performance, som er en lÊngerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og bevÊgelse. Anna har dyrket styrkelÞft pÄ konkurrenceplan, og med sin russiske baggrund har hun indsigt i de mest effektive strategier til, hvordan man skaber en stÊrk og vital krop.