(0)

Ventedage

e-bok


"ModlĂžs er jeg. PengelĂžs tillige, endnu vĂŠrre; det havde overhovedet ikke vĂŠret min mening at rejse lĂŠngere end til Oberstdorf og familien dĂ©r, i denne omgang. SĂ„ blev det bare for meget, det hele, med sne og bjergtinder og Arturo og Tomassino Mio, og det hele; og mindet om min bedstemors kĂŠre lille rynkede ansigt begyndte at distrahere mig dagligt indtil det syntes mig soleklart, at jeg mĂ„tte af sted, med det samme, sydpĂ„ og videre sydpĂ„, vĂŠk –"

Tomas lever et fattigt liv i Berlin, hvor det er meningen, han skal studere, for ikke at ende med at arbejde pÄ sine forÊldres pizzeria resten af livet. Men Tomas har alt for travlt med at drÞmme til at passe sine studier. Han drÞmmer om mÞdet med sin afdÞde yndlingsforfatter, John Fante, som Tomas er overbevist om at have mÞdt i en tidligere inkarnation. Mens han venter pÄ Fante, mÞder han den meget virkelige men mindst lige sÄ magiske romapige Camilla, og hun gÞr kun drÞmmene endnu mere virkelige.

Charlotte Inuk er en dansk forfatter, der har skrevet en lang rÊkke romaner. Hun debuterede i 1982 med romanen "Maria Mia". I 1993 modtog Charlotte Inuk som den indtil da yngste prismodtager Kulturministeriets BÞrne- og Ungdomsbogspris. Flertallet af Charlotte Inuks romaner kan ikke desto mindre lÊses af bÄde unge og voksne.