(0)

Vi tre: En roman i Breve

e-bok


Vera blev forladt af sin mor, da hun var fem Ă„r. Nu er hun blevet 19 Ă„r og er nysgerrig efter at vide mere om sin mor, for hun kan stort set ikke huske noget om hende. Vera presser sin far til at afslĂžre morens navn og finder ud af, at hun er en berĂžmt skuespillerinde, der bor i London. Vera skriver et brev til moren, hvilket bliver startskuddet til en lang brevudveksling mellem de to

"Vi tre" er historien om en ung piges sĂžgen efter indentitet, sin mors kĂŠrlighed og sin plads i tilvĂŠrelsen.

Estrid Ott (1900-1967) var en dansk forfatter og journalist, der blev sĂŠrligt kendt for sin store produktion af bĂžrnebĂžger. Estrid Ott debuterede i 1923. Det blev en noget anderledes debut, da bogen blev til i samarbejde med moren Olga Ott.

Estrid Ott blev uddannet journalist ved Vestjyllands Folkeblad, og fik senere ansÊttelse ved Berlingske Tidendes udenrigsredaktion. I jobbet som korrespondent dÊkkede hun vinterkrigen mellem Finland og Sovjet i 1939-40. Inspirationen fra Finland og andre nordlige egne er til at mÊrke i Estrid Otts forfatterskab, hvor flere af bÞgerne finder sted i Lapland, pÄ Svalbard eller i GrÞnland, hvor hun ogsÄ boede for en periode.

Estrid Ott nÄede at skrive mange bÞger, fÞrend hun fik sit egentlig gennembrud med bogserien om Chico, der er et portugisisk gadebarn. FÞrste bind i serien "Chicos lange vandring" vandt Kulturministeriets bÞrnebogspris i 1958.

Estrid Ott har udgivet en rĂŠkke bĂžger under pseudonymet Magnus Moen.